post@deschoneschrijfster.nl 06 24 21 18 09

bouw & energie

Helm op, hakken uit, rubberlaarzen aan. En dan het bouwterrein op, met mijn blocnote op pad voor een verhaal. Ik vind het fijn om voor een paar mooie bedrijven in de bouw en techniek te mogen werken. Enkele woningcorporaties, makelaars en engineeringsbureaus voor midden- en hoogspanning zijn al jarenlang klant van me. En daar ben ik trots op!

 

Voor Joulz schreef ik jarenlang webteksten, nieuwsberichten en relatiemagazines. Voor engineeringsbureau Petersburg Consultants verzorgde ik de communicatie: de website en social media bijhouden, nieuwsbrieven verzenden, persberichten schrijven, de huisstijl bewaken, aanbestedingsteksten schrijven. Sinds 1 januari 2021 is Petersburg opgegaan in WSP in Nederland, voor wie ik eveneens diverse teksten schrijf.

 

Voor Dudok Wonen in Hilversum schrijf ik al jaren artikelen voor het digitale relatiemagazine en voor het bewonersblad. Ook redigeer ik het jaarverslag voor deze woningcorporatie.

 

 

CorporatieNL

CorporatieNL, kennis- en communicatieplatform voor de corporatiesector, schakelt mij regelmatig in om schrijftrainingen te geven bij woningcorporaties in het hele land. Hierbij gaat het vooral om trainingen bewonersbrieven schrijven of het schrijven van beleidsrapporten.

 

Een plaatje van de website van De Vuurtoren Makelaardij. Ik kom al jaren bij ze op de koffie en schrijf diverse teksten voor het team van Barend en Joost.

 

 

 


Delen

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter