post@deschoneschrijfster.nl 06 24 21 18 09

bouw & energie

Helm op, hakken uit, rubberlaarzen aan. En dan het bouwterrein op, met mijn blocnote op pad voor een verhaal. Ik vind het fijn om voor een paar mooie bedrijven in de bouw en techniek te mogen werken. Enkele woningcorporaties, makelaars en Joulz, de specialist in midden- en hoogspanning, zijn al jarenlang klant van me. En daar ben ik trots op!

 

Voor Dudok Wonen in Hilversum schrijf ik al jaren artikelen voor het digitale relatiemagazine en voor het bewonersblad. Ook redigeer ik het jaarverslag voor deze woningcorporatie.

 

 

CorporatieNL

CorporatieNL, kennis- en communicatieplatform voor de corporatiesector, schakelt mij regelmatig in om schrijftrainingen te geven bij woningcorporaties in het hele land. Hierbij gaat het vooral om trainingen bewonersbrieven schrijven of het schrijven van beleidsrapporten.

 

Voor Joulz, expert in midden- en hoogspanning, schrijf ik al jaren het jaarverslag. Ook schrijf ik voor Joulz artikelen voor het personeelsmagazine. Lees hier het jaarverslag 2016

Een plaatje van de oude website van De Vuurtoren Makelaardij. Een nieuwe screenshot volgt spoedig! Want de afgelopen tijd ben ik bezig geweest met het schrijven van nieuwe webteksten voor dit makelaarskantoor uit Weesp. Ik kom al jaren bij ze op de koffie en schrijf diverse teksten voor het team van Barend en Joost.

 

 

 


Delen

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter