post@deschoneschrijfster.nl 06 24 21 18 09

aanbestedingen

Aanbestedingsteksten schrijven is specialistisch werk. Hoe sluit je zo goed mogelijk aan op het Programma van Eisen? Hoe onderscheid je je met je Plan van Aanpak, terwijl je je tegelijkertijd precies houdt aan de gunningscriteria? En hoe zorg je dat de teksten lekker lezen én SMART geformuleerd zijn?

Voor wie schrijf ik aanbestedingsteksten?

Al jaren schrijf ik tenderteksten die raken. Dit doe ik vooral voor …

  • bouw en infra
  • de energie- en hoogspanningssector
  • ICT-bedrijven

Ook werk ik zo nu en dan voor het mkb, waarbij het gaat om diverse branches: de beveiliging, schoonmaak, de grafische industrie, kinderdagverblijven en de levensmiddelenindustrie. Maar eigenlijk maakt de branche waarvoor ik werk niet eens veel uit. Het gaat erom dat de vertaalslag wordt gemaakt van jouw specialistische kennis naar de voordelen voor de klant. En of het nu draait om het plaatsen en onderhouden van koffiemachines of de bouw van een hoogspanningsstation: met een ijzersterke aanbestedingstekst springt de inzending van jouw organisatie eruit.

Ssssst …

De oplettende lezer ziet hier trouwens geen bedrijfsnamen staan, terwijl ik die in andere portfolio-items met trots noem. Waarom ik dat hier niet doe? Omdat het meedenken over en schrijven aan een aanbesteding een vertrouwelijke zaak is. Mijn klanten vragen discretie van mij. En daar kunnen ze van op aan.

Meer weten?

 

 


Delen

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter