post@deschoneschrijfster.nl 06 24 21 18 09

Room with a view

22/08/2022
Collage van de buitenkant van Creative Valley onder het bollendak op het station, Olga achter haar bureau, het dakterras met uitzicht op het Utrechtse Stadskantoor en het bedrijfsrestaurant met een vrolijk gekleurde oranje bank.

Werken met uitzicht op het Stadskantoor, het Smakkelaarsveld en de in- en uitrijdende treinen op Utrecht CS: daar word ik als stadsmeisje heel blij van!

De afgelopen 3,5 jaar werkte ik met veel plezier vanuit My Office op Lage Weide. Maar het werd tijd voor iets anders. Vanaf deze week heb ik een werkplek bij Creative Valley in hartje Utrecht. Een fijne, kleurrijke omgeving om te werken, te lunchen en af te spreken met klanten en partners. Ook voor mijn trainingen kun je straks hier terecht. Het kantoor is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer en met de fiets.

Zin om langs te komen? Maak een afspraak, ik ontmoet je graag!