post@deschoneschrijfster.nl 06 24 21 18 09

Portretfoto in Leven! Magazine

19/09/2018

Vlak voor de zomervakantie had ik een heuse fotoshoot: Billie-Jo Krul fotografeerde me voor nummer 20 van Leven! Magazine Utrecht. De redactie vroeg me voor de foto een favoriete Utrechtse muurschildering uit te zoeken. Ik koos voor een gedicht van Ingmar Heytze in Dichterswijk.

In elk nummer van Leven! staat een portret van enkele medewerkers. Dit keer was ik aan de beurt. De kolom met mijn verhaal lees je hiernaast!

Leuk om in het jubileumnummer te staan – Leven bestaat deze maand precies vijf jaar. Ik schrijf al vanaf het allereerste nummer voor deze glossy en heb me ook aangesloten bij de nieuwe ondernemerscommunity Mijn Leven Utrecht die dit najaar is gelanceerd. Hier zie je mijn pagina op mijnlevenutrecht