post@deschoneschrijfster.nl 06 24 21 18 09

Nieuwe website!

26/10/2016

Eindelijk. Een nieuwe website! Een feestelijk moment. Tegen mijn klanten zeg ik altijd: ‘met een goede site vergroot je je zichtbaarheid en vindbaarheid’. Maar zelf was ik de afgelopen weken geheel offline. Hoe was dat? 

Eerlijk gezegd: het viel wel mee. Ik kreeg een paar zorgelijke tweets en telefoontjes. Maar het werk ging gewoon door. Met vier Tekstnet-collega’s deed ik in oktober een mega-klus: voor een kinderdagverblijf schreven we ruim 250 webteksten voor al hun locaties in Nederland. Voor het MKB Ondernemerscongres schreef ik een reeks blogs over ondernemerschap. CorporatieNL belde me met de vraag of ik in november een paar brieventrainingen voor een woningcorporatie wil verzorgen. En voor mijn vaste klanten schreef ik ‘gewoon’ nieuwsbriefteksten, webteksten, tweets, blogs en artikelen. De business ging door. En daar ben ik blij mee. Voor mij het bewijs dat het bij een ondernemer draait om de juiste mix tussen online- én offlinecontact.

Tegelijkertijd miste ik mijn website wel. Omdat het zo fijn is om in een offerte te kunnen verwijzen naar mijn portfolio. Om te bloggen over de taal- en communicatieonderwerpen die mijn klanten bezighouden. En inderdaad: voor mijn online vindbaarheid. Je bent er zo aan gewend om te verwijzen naar je site. Je site informeert, laat zien waar je voor staat. Het is een cliché, maar pas als je ‘m mist besef je het echt: je website is je visitekaartje.

Ik ben dus weer te vinden! De komende weken vul ik mijn site met blogs en laat ik je weten waar ik mee bezig ben. Mis je blogs van mijn oude site? Of heb je onderwerpen waar je graag iets over wilt lezen? Laat het me weten! Ik heb eindelijk weer een contactformulier 😉