post@deschoneschrijfster.nl 06 24 21 18 09

En toen was daar Krachtfactor!

12/11/2019

De champagne knalde afgelopen week: we lanceerden de website van Krachtfactor, jouw externe communicatieafdeling. Wat is Krachtfactor, en hoe profiteren mijn klanten hiervan? 

Al jaren werk ik samen met verschillende andere zelfstandig ondernemers. Bijvoorbeeld als een klant naast tekst ook beeld nodig heeft. Of een nieuwe website, vormgeving of video. En gaat het om een grote tekstklus, dan haal ik een of meer collega-tekstschrijvers erbij. Dit werkt prettig voor iedereen: mijn klant hoeft niet te zoeken naar de aanvullende disciplines die nodig zijn en ik werk in teamverband met mensen met wie ik makkelijk kan schakelen.

Onder één dak

Die samenwerking hebben we nu zichtbaar gemaakt. Allereerst door samen een kantoorruimte te huren. Sinds december zit ik onder één dak met vormgever Peter van Dam, tekst- en communicatiespecialist Annet Koops, webdesigner Myra Doodeman en ICT’er Jasper Wammes. Afgelopen zomer kwam Klaartje Soeren erbij, videomaker. Het plan om een samenwerkingverband aan te gaan was er meteen, maar de uitvoering liet even op zich wachten. Want samen naar buiten treden vraagt nogal wat afstemming. En vaak lag er simpelweg een berg werk, wat maakte dat het sleutelen aan onze website op een laag pitje kwam te staan. De klant gaat immers altijd voor.

Extra kracht

Maar nu is het zover. Een paar weken geleden hadden we een foto- en filmshoot, alle collega’s zijn geïnterviewd, de website is vormgegeven en gebouwd. Krachtfactor heeft intern veel werk verzet, nu kunnen we aan de slag voor onze klanten.

De schone schrijfster blijft gewoon bestaan en viert in januari zelfs haar 15-jarig jubileum! Ik blijf als zelfstandig ondernemer teksten schrijven, trainen en communicatieprojecten verzorgen voor mijn vaste klanten. Krachtfactor biedt extra mogelijkheden als mijn klanten dat nodig hebben. Zo kan ik nog meer service leveren met nog meer werkplezier – voor vaste én nieuwe klanten!

Ook de champagne laten knallen na de lancering van een website of nieuwe huisstijl voor jóuw bedrijf? Laten we dan starten met een kop koffie!

Ja, ik wil contact met Krachtfactor